JOHTORYHMÄ

 

Jukka Ropponen

Jukka Ropponen, s. 1959  Logo-2C-41px-TM[1]
CEO
puh. 0400 423 910

Roima Intelligence Inc:n toimitusjohtaja ja osakas toukokuusta 2014 alkaen. Vastaa yrityksen operatiivisesta liiketoiminnasta, fuusioista ja yritysostoista sekä yrityksen kehitystoiminnasta. Raportoi yrityksen hallitukselle.

Aiemmin Ropponen on toiminut muun muassa Snoobi Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana luotsaten yrityksen menestyksekkääseen omistajanvaihdokseen 2012, kun yrityksen osakekanta myytiin Fonectalle. Tätä ennen Ropponen on toiminut Tieturi Vision Oy:n ja Sanako Corp:in toimitusjohtajana sekä tehnyt mittavan uran Eastman Kodak Co:ssa vastaten mm. ammattikuvauspuolen digitaalituotteista Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella sekä koko globaalista myyntikanavasta. Asemapaikkoina Ropposella on ollut mm. UK, Sveitsi ja 7 v ajan yrityksen pääkonttori New Yorkissa.

Ropponen on sertifioitu Six Sigma mustan vyön laatututkinnon haltija.

 

Jukka MarttilaJukka Marttila, s. 1968
CFO
puh. 040 5188 623

Talousjohtaja ja osakas Roima Intelligence Inc:ssä lokakuusta 2015 lähtien. Vastaa yrityksen taloushallinnosta, rahoituksesta ja HR:stä. Raportoi toimitusjohtajalle.

Aiemmin Marttila on toiminut talousjohtajana Fastems Oy Ab:ssä sekä talousjohtajana ja osakkaana Nokian Capacitors Oy:ssä, joka vahvan kasvujakson jälkeen myytiin Arevalle 2007. Lisäksi hän on toiminut liiketoimintajohtajana ja vastannut tuotannosta Nokian Capacitors Oy:ssä.
Marttilalla on 20 vuoden kokemus yritysten taloushallinnosta ja rahoituksesta. Hän on ollut mukana useissa yritysjärjestelyissä. Hänellä on vahva kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ja hän on vastannut toiminnanohjausjärjestelmän hankinnasta ja käyttöönotosta kahdessa eri yrityksessä. Hän on myös vetänyt isoja investointiprojekteja, kuten uuden kela-tehtaan rakentaminen ja käyttöönotto Nokian Capacitors Oy:ssä.

 

Risto RaunioRisto Raunio, s. 1961Logo-2C-41px-TM[1]
CTO
puh. 0400 464 753

Teknologiajohtaja ja Roima Intelligence Inc:n osakas lokakuusta 2015. Raportoi toimitusjohtajalle.

Rauniolla on 29 vuoden kokemus toiminnanohjaus- ja ERP ratkaisuista. Hän oli yksi perustajista Dialogos-Team Oy:ssä, joka alunperin kehitti ja julkaisi Lean System toiminnanohjaustuotteen. Hän on työskennellyt projektijohdon, tuotekehityksen ja johdon tehtävissä. Tieto Corporationissa vietetyn 19 vuoden aikana hän suurimman osan ajasta veti Lean System tai keskisuuren teollisuuden ERP yksiköitä. Hän on osallistunut myös useisiin julkisrahoitteisiin usean osapuolen tutkimushankkeisiin.