Hallitus

 

haarla

Ainomaija Haarla, s. 1953Logo-2C-41px-TM[1]

Hallituksen puheenjohtaja toukokuusta 2014 alkaen.

TkT Ainomaija Haarlalla on vahva ja monipuolinen kokemus metsä-, metalli- ja kemianteollisuudesta Suomesta, Saksasta ja USA:sta niin operatiivisista johtotehtävistä kuin hallitustyöstä, eri kokoisista ja eri tavoin omistetuista yrityksistä. Haarla toimii tällä hetkellä Roima Intelligence Inc:n lisäksi Korona Invest Oy:n sekä sijoitusyhtiö ProConsilium Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Samuji Oy:n hallituksen jäsenenä. Ainomaija Haarla työskentelee osa-aikaisesti myös sisäisen yrittäjyyden professorina (Professor, Corporate Entrepreneurship) Aalto-yliopistossa.

 

Pasi LehtinenPasi Lehtinen, s. 1975Logo-2C-41px-TM[1]

Hallituksen jäsen

Pasi Lehtinen on Roima Intelligence Inc:n hallituksen jäsen toukokuusta 2014. Pasi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja eMBA. Lehtinen on myös Korona Investin perustajaosakas. Hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus rahoitusalalta ja viidentoistavuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Hänellä on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yritysostoista ja -myynneistä. Pasi on myös sertifioitu hallitusammattilainen ja vastannut useista Koronan menestyksekkäistä sijoituksista pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

 

Risto LehtimakiRisto Lehtimäki, s. 1965Logo-2C-41px-TM[1]

Hallituksen jäsen

Risto Lehtimäki, MSC in Industrial Economics, on toiminut Roima Intelligence Inc:n hallituksessa huhtikuusta 2016. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten johtotehtävistä, joista 10 vuotta ulkomailla. Lehtimäki on osallistunut moniin yrityskauppoihin ja uusien yritysten perustamisiin, hänen vahvuutenaan on uusien tuotteiden ja palvelukonseptien luominen ja kansainvälinen lanseeraus. Lehtimäki on useiden kasvuyritysten hallituksen jäsen.

 

Mika Alapiessa, s. 1961 Logo-2C-41px-TM[1]

Hallituksen jäsen

DI Mika Alapiessa on Roima Intelligence Inc:n hallituksen jäsen huhtikuusta 2017 alkaen. Hän on työskennellyt 25 v tietotekniikkateollisuudessa, suurissa monikansallisissa ohjelmistoyrityksissä ja tekniikan alan start-up-yrityksissä. Lisäksi hän on toiminut usean huipputeknologiayrityksen hallituksessa. Mikan intohimona on auttaa yrityksiä hyödyntämään ja kehittämään digitalisaation, mobiili- ja pilviteknologian, tekoälyn ja globalisaation mahdollisuuksia. Hän on myös auttanut yrityksiä parantamaan toiminnallista tehokkuuttaan ja nopeuttamaan kasvua suunnittelemalla ja toimeenpanemalla tehokkaita markkinoille menon malleja ja kumppanuusohjelmia sekä ottamalla parhaat käytännöt käyttöön niin kentällä kuin yrityksen koko tuote- ja yritysstrategiassa. Mikan osaamista on käytetty myös yritysfuusioissa ja -ostoissa.