roima – enemmän kuin osiensa summa

Roima Intelligence on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten tuottavuuskumppani ja näköalapaikka koko toimialalle. Asiakkaamme ovat elintarvike- ja teknologiateollisuudessa (kone- ja laitevalmistajat sekä konepajat). 

Roima brändinä syntyi vuonna 2014, mutta sillä on syvät juuret ja vuosikymmenten kokemus suomalaisessa teollisuudessa. Innovatiivisuus ja kasvuhakuisuus palkittiin, kun mediatalo Red Herring valitsi Roiman yhdeksi vuoden 2016 lupaavimmista teknologiayrityksistä maailmassa, toimialaltamme ainoana Suomessa.

Tuotamme yrityksille parempaa kannattavuutta lisäämällä älykkyyttä tuotehallintaan, toimitusketjuun ja valmistusprosesseihin. Ratkaisujemme ja palveluittemme avulla yritykset voivat entistä kustannustehokkaammin optimoida valmistuksen ja koko toimitusverkon, nostaa asiakastyytyväisyyttä ja siten saada kilpailuetua.

ROIMA PÄHKINÄNKUORESSA:

Roiman asiakasmäärä”Ilman sujuvaa yhteistyötä ja tukea emme olisi pystyneet toteuttamaan hanketta onnistuneesti näin tiukalla aikataululla.”  Tuotannonohjauspäällikkö Ritva Gregorio, Valmet Automotive

Olemme ylpeitä laajasta asiakaskunnastamme, johon kuuluu sekä pk-yrityksiä että kansainvälisesti toimivia konserneja. Meihin luottavat Atria, ConfidexKirami, Altia, Nordic Aluminium, Planmeca, TranstechNurminen Logistics ja Snellman sekä lukuisa joukko muita menestyviä yrityksiä.

 

Roiman ammattilaiset“Täällä ei ole turhaa byrokratiaa. Pääsee tekemään suoraan asiakkaan kanssa ilman välikäsiä. Hyvä henki ja mukava porukka.”  Kimmo, Senior SW Developer

Kaikki riippuu sitoutuneesta henkilöstöstä – meistä jokainen on asiakaspalvelija. Olet ehkä tavannutkin Roiman kokeneita konsultteja, päteviä projektipäälliköitä ja osaavia ohjelmistokehittäjiä.

 

Roiman liikevaihtoRoiman toimipisteet

Kasvuyrityksenä rekrytointimme jatkuu, ja myös liikevaihtomme tulee jatkamaan kasvuaan – ennustamme sen nousevan 20 miljoonaa parin vuoden sisällä.

Roimat tuotehallinnan, konenäön, toiminnan- ja tuotannonohjauksen sekä sisälogistiikkaratkaisujen ammattilaisemme työskentelevät Suomessa ja Hollannissa. Sijaintimme ovat Eindhoven, Espoo, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku.

ROIMAN OMISTUS

Yrityksen omistus jakautuu Korona Investin palvelurahaston (63%) ja toimivan johdon & avainhenkilöiden kesken (37%).

Korona Invest hallinnoi tällä hetkellä kolmea rahastoa, joihin se on kerännyt pääomia yhteensä 126 miljoonaa euroa.
Korona Investin rahastoihin on sijoittanut Sitra, useita suomalaista säätiöitä ja rahastoja, neljä vakuutusyhtiötä sekä muita yksityisiä sijoittajia. Tavoitteena on turvata kestävä kasvu kaikissa investoinneissa.

ROIMAN HALLINTO

Tutustu tästä Roiman johtoryhmään ja hallitukseen.

Jaa tämä: