VALMISTUKSENOHJAUS

Roima Smart Manufacturing Platform - Skaalautuvat, tulosta parantavat ratkaisut

Valmistuksenohjauksen ratkaisujen avulla parannat roimasti tulosta, toimitusvarmuutta ja tehokkuutta sekä vähennät hukasta johtuvia kustannuksia. Tarjoamamme ratkaisut mahdollistavat nopean reagoinnin kaikkiin tuotannossa tapahtuviin muutoksiin. Samalla voit tehdä asiakkaistasi entistä tyytyväisempiä tarjoamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.

Johtavana valmistuksenohjausjärjestelmien toimittajana autamme sinua valitsemaan oikean kaupallisen valmistuksenohjausalustan, joka tuottaa parhaan takaisinmaksun investoinnillesi. Lue lisää Roadmap-esiselvityksestämme.

Teemme projektit käyttäen yrityksellesi parhaiten soveltuvaa, standardiin perustuvaa kaupallista valmistuksenohjausalustaa. Ratkaisut ovat erittäin skaalautuvia ja sopivat pienestä yksittäisestä tuotantolaitoksesta aina suuriin monikansallisiin satojen tuotantolaitosten projekteihin. Tutustu alustavaihtoehtoihin ja asiakkaidemme kokemuksiin.

Lean System MOM

Haluatko parantaa tuottavuutta ja reaktionopeutta muutoksiin? Ovatko käytettävissä olevat tuotannon tietosi hajallaan eri järjestelmissä ja lähtökohtaisesti vanhentuneita?

Lean System MOM (Manufacturing Operations Management) on Roiman ketterä ja monipuolinen tuotannonohjauksen ratkaisu. Se on kehitetty käytettävyys edellä tehostamaan tuotantoa ja lisäämään tuottavuutta. Olemme ylpeitä, että meihin luottavat esimerkiksi Valmet Automotive, Moventas sekä Planmeca.

Wonderware

AVEVAn Wonderware on yksi maailman eniten käytetyimpiä tuotantojärjestelmien alustoja. Wonderware-alusta on erittäin skaalautuva, mikä mahdollistaa myös erittäin laajat prosessiteollisuuden monitehdasprojektit. Alustaa käyttävät esimerkiksi Coca-Cola, Nucor, Arla Foods, Valmet Automotive sekä Apetit.

Quintiq

Quintiqin vallankumouksellisen toimitusketjun suunnittelu- ja optimointi-alustan, Supply Chain Planning and Optimization (SCP&O), ansiosta yritykset voivat parantaa tehokkuuttaan toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Sillä tehostetaan koko ketjun toimintaa, tuotannon suunnittelua, henkilöstön optimointia, hienokuormitusta, resursseja sekä prosesseja yhdessä suunnitteluympäristössä kaikilla suunnittelun tasoilla. Useat maailman suurimpiin ja menestyneimpiin kuuluvat yritykset turvautuvat Quintiqiin saavuttaakseen liiketoimintansa tavoitteet, vahvistaakseen kilpailukykyään ja kehittääkseen uusia tulovirtoja.

OSIsoft

OSIsoftin PI Systemin avulla kerätään, analysoidaan, visualisoidaan sekä jaetaan isoja massoja korkean toistotarkuuden aikasarjadataa useista lähteistä kautta yrityksen eri toimintojen. PI System on käytössä maailmanlaajuisesti yli 17000 lokaatiossa, se auttaa johtavia yrityksiä parantamaan operatiivista tehokkuuttaan ja saavuttamaan läpimurtoja, mm. metalli- ja kaivosalalla, voimalaitoksissa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä paperi- ja lääketeollisuudessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Roimalaiset
Industry Expertit

info@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100