TUOTTEET

Roimaa parannusta liiketoimintaasi

Tuoteportfoliomme kattaa toiminnanohjauksen, tuotannonohjauksen, tuotteen elinkaaren hallinnan, konenäön ja sisälogistiikan alueet, sekä niihin liittyvän tarvekartoituksen ja prosessikonsultoinnin. Olemme kehittäneet tuotteet todellisiin tarpeisiin asiakkaidemme kanssa. Monet tuotteistamme edustavat alansa huippua ja ovat menestyvien yrityksien valinta sekä Suomessa että globaalisti.

Olemme auttaneet asiakkaitamme mm. luomaan uusia liiketoimintamalleja, kehittämään asiakaspalvelua, tehostamaan tuotantoa ja parantamaan laaduntuottokykyä. Tuotteet ovat ratkaisukonseptiemme selkäranka, ja niitä oivaltavasti hyödyntäen kokeneet toimialaosaajamme luovat juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevan ratkaisun.

 

ikon_ERP

Toiminnanohjaus (ERP)

Roiman toiminnanohjaus – ketterämpi ERP

 

Roiman Lean System on toiminnanohjausjärjestelmä joustavuutta ja nopeutta vaativiin ympäristöihin. Tavoitteenamme on purkaa siilot ja poistaa esteet – ihmisen ja koneen, nykyisen ja tulevan, sekä sinun ja tarvitsemasi tiedon välistä.

ikon_MOM

Valmistuksenohjaus (MOM, MES)

Skaalautuvat, tulosta parantavat ratkaisut

 

Valmistuksenohjauksen ratkaisujen avulla parannat roimasti tulosta, toimitusvarmuutta ja tehokkuutta sekä vähennät hukasta johtuvia kustannuksia. Tarjoamamme ratkaisut mahdollistavat nopean reagoinnin kaikkiin tuotannossa tapahtuviin muutoksiin. Samalla voit tehdä asiakkaistasi entistä tyytyväisempiä tarjoamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.

ikon_PLM

Tuotehallinta (PLM, PIM)

Tallenna, hallinnoi ja jaa tietoa!

 

Kun yritys valmistaa tuotteita, niihin liittyvä tieto alkaa syntyä jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Tuotetta ja sen tietoja on pystyttävä hallitsemaan koko tuotteen elinkaaren ajan, jopa sen jälkeen kun tuote poistetaan käytöstä. Aton on Roiman kehittämä ratkaisu tuotetiedon hallintaan ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM = Product Lifecycle Management).

ikon_WMS

Sisälogistiikka (WMS)

Teho ja tarkkuus nostavat laatua

 

Kannattava liiketoiminta tarvitsee tuekseen tehokkaan sisälogistiikan ja varastotoiminnan. Roima on Suomen kokenein sisälogistiikan ratkaisujen kehittäjä ja toimittaja. Tekemämme FidaWare WMS -projektit ovat osoittaneet, että WMS -ohjelmistoon investointi maksaa itsensä takaisin jopa alle vuodessa.

ikon_KONEN

Konenäkö

Paranna laatua ja tehosta toimintaa

 

Konenäkö ja laajemmin älykkäät mittaukset parantavat laatua ja tehostavat toimintaa. Ratkaisut mahdollistavat uusien toimintojen toteutuksen tai vähentävät laadunvalvonnan kustannuksia.

ikon_VERKOT

Roima Cloud

Hallintaa yhteisen järjestelmän avulla

 

Verkottuneet yritykset tarvitsevat joustavat ratkaisut liiketoiminnan tehokkaaseen ja oikea-aikaiseen ohjaamiseen koko tuotanto- ja toimitusverkostossa. Kun kaikki toimii tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta aina myyntiin, varastointiin, oikea-aikaiseen toimitukseen ja laadunvarmistukseen saakka, siitä hyötyy niin loppuasiakas kuin toimittajayrityskin.

Tilaa Roiman uutiskirje