TUOTEHALLINTA

Tallenna, hallinnoi ja jaa tietoa!

Kun yritys valmistaa tuotteita, niihin liittyvä tieto alkaa syntyä jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Jotta toiminta on sujuvaa ja tehokasta, tiedon on oltava läpinäkyvää organisaation sisällä ja sitä tarvitsevien käytettävissä. Tuotetta ja sen tietoja on pystyttävä hallitsemaan koko tuotteen elinkaaren ajan, jopa sen jälkeen kun tuote poistetaan käytöstä. Aton on Roiman kehittämä ratkaisu tuotetiedon hallintaan ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM = Product Lifecycle Management). Tuotesuunnittelijat hallitsevat CAD-tiedostot ja piirustukset kätevästi Aton for CAD -käyttöliittymän avulla, joka toimii saumattomasti SOLIDWORKS-suunnitteluohjelman kanssa. Kaupallisen tuotetiedon (PIM) hallitaan kehitetty Roiman CodeMaster tukee yrityksen myynti- ja markkinointitavoitteiden toteutumista.

Roiman ratkaisut ovat jo 30 vuoden ajan palvelleet niin kotimaisten pk-yritysten kuin kansainvälisten konsernien tarpeita. Kun haluat hallita nimikkeiden, tuoterakenteiden, dokumenttien, komponenttien sekä asiakkaille toimitettujen tuoteyksilöiden ja tuotemuutosten tiedot, Roimalta löydät oikeat ratkaisut!

Aton

Aton on Roiman kehittämä ratkaisu tuotetiedon hallintaan ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM = Product Lifecycle Management). Se parantaa tuotteiden ja palveluiden laatua tekemällä tuotetiedosta hallittavaa ja täsmällistä. Atonia on kehitetty ja edelleen kehitetään yhdessä asiakasyritysten kanssa, joten se vastaa yritysten todellisiin tarpeisiin.

CodeMaster

CodeMaster on ohjelmisto kaupallisen nimike- ja tuotetiedon haltuunottoon, hallintaan ja julkaisemiseen. Voit julkaista tuotetietoja esimerkiksi tuotekatalogeiksi tai www-sivuillesi helpottamaan asiakkaiden ostopäätöstä.

CAD-tiedostojen hallinta

Tekninen tuotetieto on avaintekijä tuotteen koko elinkaaren hallinnassa. Nimikkeet, nimikerakenteet, tuotteet ja sarjanumerot sekä niihin liitetty muu tuotetieto luovat tuotehallinnan perustan. Roiman Aton for CAD helpottaa  suunnittelijoiden yhteistyötä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Roimalaiset
Industry Expertit

info@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100