”Roima työpaikkana on todellinen löytö!”

– Kirsi, Project Manager

Roimalla on suuri elämäntehtävä – ei sen vähempää kuin pelastaa Euroopan teolliset työpaikat! Teollisuus tulee tarjoamaan ihmisille entistä mielekkäämpää tekemistä, kun automaatio saa huolehtia rutiineista. Tule sinäkin kehittämään fiksuja ratkaisuja tulevaisuuden tekijöille!

Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppanina Roima on hyvä näköalapaikka koko toimialalle. Teemme töitä digitaalisen murroksen aallonharjalla mm. teollisen internetin, konenäön ja älykkäiden, verkottuvien järjestelmien parissa.

Ammattilaisemme työskentelevät osaamistaan vastaavissa, monipuolisissa tehtävissä ja oppivat jatkuvasti uutta. Roima työilmapiiri on mutkaton ja kannustava, arvojemme mukainen. Olet kuin kotonasi meillä, jos sinulle on tärkeää jatkuva parantaminen, vastuullisuus, läpinäkyvyys ja työn mielekkyys.

Katso avoimet työpaikat alta ja liity joukkoon!

Työpaikat

Sovelluskonsultti toiminnanohjaukseen

Seinäjoki: Oletko kiinnostunut haastamaan itseäsi ammatillisesti ja toimimaan innovatiivisessa asiantuntijaorganisaatiossa lähellä asiakastasi?

Ohjelmistokehittäjä

Seinäjoki: etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa Ohjelmistosuunnittelijaa kehittymään alan vahvaksi osaajaksi.

Project Manager

Project Manager Our vision is to enhance and boost European production together with our customers – together with YOU – to bring manufacturing industry…

Business Consultant

We are looking for a dynamic Business Consultant to join our team in Espoo.

Konenäköosaaja

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta konenäön osaajaa.

Project Manager

Are you the new Project Manager in our software delivery team?

Ohjelmistokehittäjiä

Espoo: Etsimme juuri nyt innostuneita ohjelmistokehittäjiä toiminnanohjauksen tuotekehitystiimiimme Leppävaaraan.

Olemme kiinnostuneita niin kokeneista konkareista kuin vastavalmistuneista ja opiskelijoista, jotka haluavat huippuosaajiksi!

Roiman sydän on osaava ja työstään innostunut henkilöstö, josta pidämme hyvää huolta. Henkilöstöetuihimme sisältyy puhelin, ateria- ja kulttuuri/liikuntasetelit sekä kattavat terveyspalvelut. Meitä on jo 170 ammattilaista, työskentelemme Roiman toimipisteissä hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Uudessakaupungissa ja Hollannin Eindhovenissa.

”Vaikka Roima on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”

– Miika, MES Solution Specialist

Jos kiinnostuit, katso alla olevat avoimet työpaikat ja ota uusi suunta työelämällesi! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksesi ja CV:si.

Tutustu meihin

Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Lue lisää työntekijöidemme kokemuksista, yhteisistä tempauksista ja antoisista työpajoista asiakkaiden kanssa.