``Roima työpaikkana on todellinen löytö!``

– Kirsi, Project Manager

 

Roimalla on suuri elämäntehtävä – ei sen vähempää kuin pelastaa Euroopan teolliset työpaikat! Teollisuus tulee tarjoamaan ihmisille entistä mielekkäämpää tekemistä, kun automaatio saa huolehtia rutiineista. Tule sinäkin kehittämään fiksuja ratkaisuja tulevaisuuden tekijöille!

Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppanina Roima on hyvä näköalapaikka koko toimialalle. Teemme töitä digitaalisen murroksen aallonharjalla mm. teollisen internetin, konenäön ja älykkäiden, verkottuvien järjestelmien parissa.

Ammattilaisemme työskentelevät osaamistaan vastaavissa, monipuolisissa tehtävissä ja oppivat jatkuvasti uutta. Roima työilmapiiri on mutkaton ja kannustava, arvojemme mukainen. Olet kuin kotonasi meillä, jos sinulle on tärkeää jatkuva parantaminen, vastuullisuus, läpinäkyvyys ja työn mielekkyys.

Jos kiinnostuit, katso alla olevat avoimet työpaikat ja ota uusi suunta työelämällesi! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksesi ja CV:si.

Avoimet työpaikat

“Vaikka Roima on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”
– Miika, MES Solution Specialist

Olemme kiinnostuneita niin kokeneista konkareista kuin vastavalmistuneista ja opiskelijoista, jotka haluavat huippuosaajiksi!

Roiman sydän on osaava ja työstään innostunut henkilöstö, josta pidämme hyvää huolta. Henkilöstöetuihimme sisältyy puhelin, ateria- ja kulttuuri/liikuntasetelit sekä kattavat terveyspalvelut. Meitä on jo 160 ammattilaista, työskentelemme Roiman toimipisteissä hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Uudessakaupungissa ja Hollannin Eindhovenissa.

Ohjelmistokehittäjiä

Pori: Etsimme ohjelmistokehittäjiä tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin. Pääset osallistumaan pilvipalvelujen arkkitehtuurin ja toimintojen suunnitteluun ja kehitykseen.

Lue lisää

Web-developer

Pori: Etsimme ohjelmistokehittäjää tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin. Jos pilvipalvelujen ketterä kehittäminen kiinnostaa, tämä on sinulle!

Lue lisää

Toiminnanohjauksen kehittäjä

Roima: Kiinnostaako sinua olla mukana pitkäjänteisessä kasvussa ja kehittyä toiminnanohjauksen ketteräksi huipputekijäksi yhdessä alan terävimmän kärjen kanssa?

Lue lisää

Tutustu meihin

Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Lue lisää työntekijöidemme kokemuksista, yhteisistä tempauksista ja antoisista työpajoista asiakkaiden kanssa.