Roima työpaikka!

Roimalla on suuri elämäntehtävä – ei sen vähempää kuin pelastaa Euroopan teolliset työpaikat! Teollisuus tulee tarjoamaan ihmisille entistä mielekkäämpää tekemistä, kun automaatio saa huolehtia rutiineista. Tule sinäkin kehittämään fiksuja ratkaisuja tulevaisuuden tekijöille!

Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppanina Roima on hyvä näköalapaikka koko toimialalle. Teemme töitä digitaalisen murroksen aallonharjalla mm. teollisen internetin, konenäön ja älykkäiden, verkottuvien järjestelmien parissa.

Roima työilmapiiri on mutkaton ja kannustava, arvojemme mukainen. Olet kuin kotonasi meillä, jos sinulle on tärkeää jatkuva parantaminen, vastuullisuus, läpinäkyvyys ja työn mielekkyys.

Tarjoamme roimalaisille osaamista vastaavia, monipuolisia tehtäviä sekä kosolti uuden oppimista. Henkilöstöetuihimme sisältyy puhelin, ateria- ja kulttuuri/liikuntasetelit sekä kattavat terveyspalvelut. Meitä on jo 160 ammattilaista, työskentelemme Roiman toimipisteissä hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Uudessakaupungissa ja Hollannin Eindhovenissa.

Jos kiinnostuit, katso löydätkö uuden tehtäväsi alla olevista avoimista paikoista! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksesi ja CV:si.

Avoimet työpaikat

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaajista, jotka ovat jo hankkineet kannuksensa ohjelmistotuotannosta, teollisuuden automaatiosuunnittelusta tai projektipäällikkötehtävistä. Meille ovat tervetulleita myös opiskelijat ja vastavalmistuneet, joilla on halua kehittyä huippuosaajaksi ja toimia erilaisissa projektitehtävissä. Roiman sydän on osaava ja työstään innostunut henkilöstö.

Ohjelmistokehittäjiä

Pori: Etsimme ohjelmistokehittäjiä tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin. Pääset osallistumaan pilvipalvelujen arkkitehtuurin ja toimintojen suunnitteluun ja kehitykseen.

Lue lisää

Web-developer

Pori: Etsimme ohjelmistokehittäjää tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin. Jos pilvipalvelujen ketterä kehittäminen kiinnostaa, tämä on sinulle!

Lue lisää

Toiminnanohjauksen kehittäjä

Roima: Kiinnostaako sinua olla mukana pitkäjänteisessä kasvussa ja kehittyä toiminnanohjauksen ketteräksi huipputekijäksi yhdessä alan terävimmän kärjen kanssa?

Lue lisää

Ohjelmistosuunnittelija

Tampere: Kiinnostaako sisälogistiikan prosessien ohjaus? Tule kehittämään ohjelmistoja valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja logistiikka-alan yrityksille.

Lue lisää

UI/UX-suunnittelija

Tampere: Oletko se henkilö, jolta kysytään neuvoa kaikissa käyttöliittymiin ja käyttäjäkokemukseen liittyvissä asioissa? 

Lue lisää

Progress-osaaja

Seinäjoki: Oletko etsimämme Progress-ohjelmoija? Asiakaspäivystys ja ohjelmistosuunnittelu kuuluvat ensisijaisesti tehtäviisi.

Lue lisää

Tutustu meihin

Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Lue lisää työntekijöidemme kokemuksista, yhteisistä tempauksista ja antoisista työpajoista asiakkaiden kanssa.