SISÄLOGISTIIKKA

RoimaWalk Varasto

Vain muutos on pysyvää – myös yrityksen toimintaympäristössä. Tiedätkö, miten hyvin yrityksesi logistiset prosessit vastaavat muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin? Löydetään yhdessä todellinen potentiaalinne!

Nouse uudelle tasolle

RoimaWalk vaiheistusKun yrityksen toimintoja kehitetään eri osa-alueilla kuten ostossa, myynnissä ja tuotannossa, myös varastonhallinta tulee nostaa uudelle tasolle. Tehostetussa toimintaympäristössä varastonhallintaa ei voi jättää ketjun heikoimmaksi lenkiksi, vaan sen suunnitteleminen hyvissä ajoin tukemaan muita toimintoja on olennaisen tärkeää.

RoimaWalk Varasto on tuotteistettu palvelu, jonka suorittaa kokenut sisälogistiikan ammattilaisemme. Oman toimialaosaamisensa lisäksi hänellä on käytössään Roiman asiantuntijoiden verkosto – yhdessä näemme yli yksittäisen toiminnon ja organisaation siilojen.

RoimaWalk Varasto -kartoituksessa käydään läpi yrityksen toimintaympäristö, tavoitteet, haasteet ja kehityskohteet.  Saat vastaukset siihen, miten yrityksenne voi nopeasti kehittää kilpailukykyään tehostamalla sisälogistiikkaa osana yrityksen muita prosesseja.

Asiantuntijamme osaa myös neuvoa, kun mietit, onko tarpeen hankkia erillinen wms-järjestelmä (Warehouse Management System) vai olisiko paras ratkaisu hyödyntää jo olemassa olevaa toiminnanohjausjärjestelmää. Lue asiantuntijamme kirjoitus aiheesta.

Nyt katse varastoon!

RoimaWalk-kartoituspäivän jälkeen tiedät, mihin osa-alueisiin yrityksessäsi kannattaa eritysesti panostaa, jotta sisälogistiikkasi pysyy kehityksessä mukana ja on valmiina myös tuleviin haasteisiin!

Saat meiltä RoimaWalk Varaston kiinteällä 2500e hinnalla. Hintaan sisältyy esitäytettävä alkukartoitus, asiantuntijamme perehtyminen varastotoimintoihinne paikan päällä, tilanneraportti ja kehitysehdotukset. Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin sisälogistiikasta tulee sinun yrityksesi menestystekijä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Jani Säynäväjärvi

Jani Säynäväjärvi
Lead consultant, logistics & warehouse operations

jani.saynavajarvi(at)roimaint.com
puh. 050 320 1407