Roima vahvisti toimialaosaamistaan

Roima on investoinut toimialaosaamiseen ja -kokemukseen rekrytoimalla joukkoonsa kolme uutta kovaa asiantuntijaa. Meillä on ilo toivottaa Markus Jaatinen, Jani Säynäväjärvi ja Taisto Pitkänen tervetulleiksi kasvavaan Roima-tiimiimme!

Roiman missio on lisätä teollisuuden kilpailukykyä ja tuoda valmistava teollisuus takaisin Eurooppaan. Nämä rekrytoinnit vahvistavat strategiaamme auttaa teollisia yrityksiä menestymään asiantuntemuksen ja kokemuksen kautta.

Markus Jaatinen on rautainen ammattilainen, jolla on laaja kokemus laitevalmistuksesta ja toiminnanohjauksesta. Ennen Roimalle tuloa Markus työskenteli Bronto Skyliftin tuotantojohtajana, vastaten kahdesta tehtaasta.

Jani Säynäväjärvi on huippupätevä sisä- ja kuljetuslogistiikan asiantuntija. Aiemmin Jani työskenteli logistiikan kehittämisestä vastaavana logistiikkapäällikkönä Keskolla.

Taisto Pitkäsellä on huomattavan vankka kokemus elintarviketeollisuuden tuotantojärjestelmistä. Hän on johtanut useita tehtaiden uudistus- ja kehitysprojekteja sekä täysin uusia tehdashankkeita. Aiemmin Taisto toimi Fazerilla tehtaanjohtajana.

Roima Intelligence on erikoistunut auttamaan teollisuusyrityksiä tuotantostrategian, toiminnanohjauksen ja tuotteiden elinkaariratkaisujen kehittämisessä. Roimalla on pitkä kokemus juoma- ja elintarviketeollisuuden, laitevalmistuksen ja prosessiteollisuuden yritysten kumppanina.

Markus Jaatinen, laitevalmistus
Jani Säynäväjärvi
Jani Säynäväjärvi, sisä- ja kuljetuslogistiikka
Taisto Pitkänen
Taisto Pitkänen, elintarviketeollisuus

 

Jaa tämä: