kollaasi Roiman työntekijöistä

Roima tulee sanoista ROI MAchine. Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Laitamme yhteisen energiamme asiakkaan tiukimpienkin ongelmien ratkaisemiseen. Syvä asiantuntemus on jokaiselle Roimalaiselle kunnia-asia ja paras tunnustus hyvästä työstä tulee tyytyväisten asiakkaiden suusta. Sitä on olla Roimalainen.

“Vaikka yritys on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”  Miika, MES Solution Specialist

CAD/PLM-asiantuntija

Roima: Oletko avoimen vuorovaikutteinen ja innokas kehittämään asiakkaittemme toimintatapoja tuotesuunnittelussa? Näytä lisää

Onko sinulla vankkaa CAD – osaamista taustallasi ja kokemusta PLM – sovelluksista?

Meillä on Roiman tuotehallinnan yksikössä avoin rooli pätevälle CAD -ammattilaiselle, jolla on työkokemusta myös PLM -sovelluksien kanssa.

Vaikka tekninen osaaminen on olennaista, tehtävässä menestymistä vauhdittaa aito kiinnostus tehdä ratkaisuhakuista yhteistyötä lähellä asiakasta: Tehtävään sisältyy koulutusta ja konsultointia asiakasrajapinnassa ja samalla työskentelyä yhdessä Roiman PLM tuotekehityksen kanssa. Kiinnostuksen mukaan tehtäviin voi kuulua myös vastuullisempia projektitehtäviä.

Roiman vahvassa kasvussa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan urakehitykseesi. Oli roolisi mikä tahansa, Roimalla tärkeää on utelias ja tulevaisuuteen katsova rohkea asenne, vastuunkantokyky ja yhteistyöhakuinen asiakaslähtöisyys

Mikä parasta, paketin mukana saat mahtavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan!

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit tehtävästä, kerro sinä puolestasi meille, mitä osaat, minkälaisten teemojen parissa haluat kehittää itseäsi ja minkälaisen työkaverin sinusta saisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: carita.makilehto (at) roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Projektipäällikkö – sovellusasiantuntija

Pori: Oletko sovelluskehityksessä kannuksesi ansainnut ammattilainen? Kiinnostaako sinua toimia yhteistyössä asiakkaan kanssa?  Näytä lisää

Roima on vahvassa kasvussa. Etsimme nyt tuotetiedonhallinnan yksikköömme hyvillä teknisillä valmiuksilla varustautunutta Projektipäällikköä, jolla pysyy langat käsissä vaikka projekteja olisi menossa samanaikaisesti useampiakin. Olet mahdollisesti tutustunut aiemmin dokumenttienhallintaan tai tuotetiedonhallintaan (PDM/PLM).

Roolisi asiakasrajapinnassa edellyttää sinulta yhteistyöhakuisuutta ja tulosorientoitunutta, aitoa mielenkiintoa ratkaista asiakkaitten ongelmia sekä halukkuutta osallistua myös projektien toteutuksiin.

Aiempi osaamisesi sovelluskehityksestä voi olla esim:

 • Java
 • C++
 • C#

Roiman kasvaessa voit näyttöjesi myötä vaikuttaa omaan urakehitykseesi. Oli roolisi mikä tahansa, roimalaisia yhdistää utelias ja tulevaisuuteen katsova rohkea asenne, vastuunkantokyky ja yhteistyöhakuinen asiakaslähtöisyys

Ja mikä parasta, tämän paketin mukana saat mahtavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan!

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit tehtävästä, kerro puolestasi meille, mitä osaat, minkälaisten teemojen parissa haluat kehittää itseäsi ja minkälaisen työkaverin sinusta saisi.

Lisätietoja antaa: carita.makilehto (at) roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Ohjelmistokehittäjä

Pori: Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin.  Näytä lisää

Tehtävänäsi on suunnitella ja kehittää ketteriä tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat Suomen johtavia valmistavan teollisuuden brändejä. Pääset osallistumaan uusien tuotehallinnan pilvipalvelujen arkkitehtuurin ja toimintojen suunnitteluun sekä kehittämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää roimaa kokemusta sovelluskehityksestä. Olet ammattilainen pilvisovelluskehityksessä nykyaikaisten teknologioiden avulla (.NET C#, Java, Play, JavaScript, HTML/CSS). Scrum, Continuous Delivery ja DevOps-maailmat ovat mielellään ennalta tuttuja.

Saat kilpailukykyisen palkan, ateria- ja puhelinedun, terveyspalvelut ja toimiston Porin keskustassa. Suoriudut tehtäviesi hoidossa käyttämällä tarjoamiamme uusimpia laitteita ja joustavia työskentelytapoja. Ja mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä!

Lisätietoja antaa Tuomma Saari, email tuomma.saari(at)roimaint.com.

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Web Developer

Pori: Tule kehittämään ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme ja osallistumaan uusien pilvipalvelujen kehittämiseen. Näytä lisää

Menestyt tehtävässä, koska sinulla on kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä nykyaikaisten webteknologioiden avulla (Java, JavaScript, AngularJS, HTML5). Ymmärrät pilvipalveluiden arkkitehtuuria ja SaaS-liiketoimintaa. Lisäksi omaat ongelmanratkaisutaitoja ja haluat ymmärtää ja oppia asiakkaiden tarpeita.

Saat kilpailukykyisen palkan, ateria- ja puhelinedun, terveyspalvelut ja toimiston Porin keskustassa. Suoriudut tehtäviesi hoidossa käyttämällä tarjoamiamme uusimpia laitteita ja joustavia työskentelytapoja. Ja mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä!

Tuletko töihin?  Täytä hakemus alla, tai kysy lisätietoja: Tuomma Saari, tuomma.saari(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

UI/UX-suunnittelija

Pori: Etsimme käyttöliittymäsuunnittelijaa tuotehallinnan tuotekehitysyksikköömme vastaamaan UX/UI-suunnittelusta. Näytä lisää

Tehtävänäsi on suunnitella ja kehittää ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat Suomen johtavia valmistavan teollisuuden brändejä. Pääset osallistumaan uusien tuotehallinnan pilvipalvelujen kehittämiseen. Tehtäväsi on vastata käyttöliittymien UX / UI –suunnittelusta ja kehityksestä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä nykyaikaisten teknologioiden avulla (.NET C# WPF, HTML/CSS/JavaScript). Sinulla on visuaalista silmää, hallitset graafisen suunnittelun ja omaat vahvat kuvankäsittelyn taidot.

Toimistomme sijaitsee Porin keskustassa. Tarjoamme käyttöösi uusimmat laitteet ja joustavat työskentelytavat. Ja mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä!

Tuletko töihin?  Täytä hakemus alla, tai kysy lisätietoja: Tuomma Saari, tuomma.saari(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Ohjelmistokehittäjä

Roima: Ovatko intohimojasi ohjelmistosuunnittelu ja sovelluskehitys? Haluatko osallistua pilvipalveluiden arkkitehtuurin ja toimintojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Näytä lisää

Tehtävän kannalta olennaista on kokemus pilvisovelluskehityksestä ja mielenkiinto oppia lisää moderneista teknologioista, kuten .NET, C#, Java, Play framework, JavaScript ja HTLM/ CSS.

Työympäristö ja -tavat ovat Roimalla joustavat. Halutessasi voit työskennellä opintojesi ohessa. Kokonaispakettiin sisältyy kilpailukykyinen palkka, työterveyspalvelut, lounasetu, kulttuuri/liikuntaetu sekä modernit työkalut. Ja mikä hienointa, Roimalta löydät huippumukavat ja ammattitaitoiset työkaverit!

Jos kiinnostuit edellä kuvatusta, kerro sinä puolestasi meille mitä osaat, mikä sinua kiinnostaa ja minkälaisten teemojen parissa haluat nähdä itsesi kehittyvän!

Lisätietoja tehtävästä saat Tuomma Saarelta (tuomma.saari (at) roimaint.com) 08.08.2017 alkaen ja Risto Rauniolta (risto.raunio (at) roimaint.com) 15.8.2017 alkaen.

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Junior Quintiq Specialist

Espoo: Haemme oppimishaluista ohjelmistokehittäjää osaksi Quintiq-tiimiämme ja kasvavaa liiketoimintaamme. Näytä lisää

Tehtävän sijainti on pääosin Espoon toimistollamme, mutta muutkin paikkakuntamme Suomessa ovat mahdollisia. Sinun tehtäväsi on suunnitella ja/tai implementoida tiimisi kanssa Quintiqin ratkaisuja tunnetuille globaalisti toimiville teollisuusyrityksille.
Tehtäväsi vaatii ongelmanratkaisutaitoja ja halua ymmärtää asiakastarpeet. Odotamme sinun olevan erinomainen tiimipelaaja ja että olet kiinnostunut uusista teknologioista ja metodeista. Sinulla on hyvä asenne, joka saa koko tiimisi loistamaan!

Arvostamme seuraavia ominaisuuksiasi

 • Tuoretta kokemusta (1-3 vuotta) ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä, mieluusti oliopohjaisessa suunnitteluympäristössä
 • Kokemusta Java-, C++-, C# .NET-, ASP.NET- tai vastaavista ohjelmointiympäristöistä
 • Kokemusta tietokantaympäristöistä (MS SQL tai Oracle)
 • Osaamista erilaisista palvelinpuolen (erityisesti Windows Server) tekniikoista ja komponenteista
 • Taipumusta loogisten ongelmien ratkaisuun (mm. monimutkaiset suunnittelu- ja optimointihaasteet)
 • Kokemusta optimointialgoritmeista

Pääset näkemään eturivistä, miten johtavien, globaalisti toimivien teollisuusyritysten tehokkuus kasvaa ja laatu paranee. Saat kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan, työterveyspalvelut ja toimiston hyvien liikenneyhteyksien varresta.
Odotamme sinulla olevan sopiva koulutus tai vastaavaa työkokemusta. Puhut ja ymmärrät sujuvasti englantia.

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Toiminnanohjauksen Kehittäjä

Roima: Kiinnostaako sinua olla mukana pitkäjänteisessä kasvussa ja kehittyä toiminnanohjauksen ketteräksi huipputekijäksi yhdessä alan terävimmän kärjen kanssa? Näytä lisää

Etsimme toiminnanohjauksen kehittämisestä syttyviä tekijöitä auttamaan suomalaisia teollisuusyrityksiä menestymään. Roiman ollessa vahvassa kasvussa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa keskeisesti oman vastuualueesi sisältöön. Meillä on toimipisteitä ympäri Suomea, joten voit tilanteen mukaan työskennellä Espoosta, Turusta, Tampereelta, Porista tai Seinäjoelta käsin.

Junior:

Jos olet vielä kehittymispolkusi alussa, aloitat yksinkertaisempien asiakastoimeksiantojen tekemisestä, joka päivä uutta oppien. Tavoitteenasi on kehittyä ja kasvaa monipuoliseksi sovellusosaajaksi, käyttöönottoprojektien ja kehityshankkeiden taustatuesta kohti asiakasrajapintaa.

Kykyjään jo kehittänyt osaaja:

Näyttöjesi myötä ja oman mielenkiintosi mukaan saat vastuullesi asiakkuuksien hoitoa, laajempia konsultointitehtäviä tai toimitusprojektien ja kehityshankkeiden vetotehtäviä. Perehdyt asiakkaittemme tarpeisiin ja opit hakemaan ratkaisuja tarvelähtöisesti yhdistelemällä olemassa olevien tuotteiden ominaisuuksia ja viimeisintä kehitystä.

HC:

Kehittyneellä sosiaalisella pelisilmällä varustettuna, kovan luokan toiminnanohjauksen ammattilaista. Voit hypätä suoraan kehittämään suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä yhdistämällä liiketoiminta- ja järjestelmäosaamistasi.

Kiinnostuitko? Lähetä itsestäsi tietoa tulemaan oheisesta linkistä.

Hae tehtäviin tästä

Lisätietoja tehtävästä ja kasvumahdollisuuksistasi Roimalla saat 7.8.2017 alkaen Olli Veikkolalta (olli.veikkola (at) roimaint.com)

Näytä vähemmän

UI/UX-suunnittelija

Tampere: Oletko se henkilö, jolta kysytään neuvoa kaikissa käyttöliittymiin ja käyttäjäkokemukseen liittyvissä asioissa? Näytä lisää

Haemme UI/UX -suunnittelijaa kehittämään oman FidaWare WMS -ohjelmistomme käyttöliittymiä ja käytettävyyttä. FidaWare-ohjelmisto on pohjana kaikissa toteuttamissamme asiakasprojekteissa. Asiakkaidemme erityistarpeiden huomioiminen operatiivisten tietojärjestelmien käyttöliittymissä on keskeinen osa onnistunutta tietojärjestelmätoimitusta.

Toteutat asiakasprojektit yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja järjestelmien loppukäyttäjät ovat mukana suunnittelemassa käyttämiään käyttöliittymiä. Siksi hyvät vuorovaikutustaitosi ja tiimityöskentely tulevat käyttöön. Ohjelmistot toteutetaan ketteriä menetelmiä käyttäen Scrum-tiimeissä. Olet mukana kaikkien suunnittelutiimien työskentelyssä määrittelemässä ja toteuttamassa UI/UX:ään liittyviä asioita. Näin pääset hyödyntämään kattavasti eri asiakkaista ja projekteista keräämääsi kokemusta.

Mitä odotamme sinulta:

 • Hyvää visuaalista suunnittelutaitoa
 • Hyviä HTML5/CSS taitoja
 • Perustaitoja JavaSript:stä
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Kiinnostusta ja innostusta suunnitella teollisia selainkäyttöliittymiä

Seuraavien teknologioiden osaamisesta on etua:

Java, JQuery, AJAX, Vaadin Framework, Unity, SQL

Voit työskennellä Tampereen tai Seinäjoen toimipisteessämme!

Lisätietoja molemmista tehtävistä Seinäjoella antaa Mikko Talvitie, email mikko.talvitie(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Ohjelmistosuunnittelija

Tampere: Kiinnostaako sisälogistiikan prosessien ohjaus? Tule kehittämään ohjelmistoja valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja logistiikka-alan yrityksille. Näytä lisää

Haemme kokeneita ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään ja ylläpitämään omaa FidaWare WMS -ohjelmistoamme sekä muita asiakkaillemme toimitettavia sisälogistiikan ohjausohjelmistoja. Toimit suunnittelutiimeissä, jotka toteuttavat kaikki sisälogistiikan ohjausjärjestelmissä tarvittavat osakokonaisuudet: käyttöliittymät, businesslogiikan sekä integraatiot muihin (osa)järjestelmiin. Toteutusten pohjana on oma FidaWare -ohjelmistomme, jota täydennetään tarvittaessa asiakaskohtaisilla erityisratkaisuilla.

Asiakasprojekteissa teet yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Oikea asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely ovat hallussasi. Suunnittelet ketteriä menetelmiä käyttäen Scrum-tiimeissä. Tiimin jäsenet tukevat toisiaan ja varmistavat, että kukaan ei jää yksin apua tarvitessaan. Oppimista ja sopeutumista uusiin työtehtäviin tukee sinulle nimetty mentor. Työpisteesi voi sijaita joko Tampereella tai Seinäjoella.

Etsimällämme tietojärjestelmäammattilaisella on osaamista seuraavista asioista:

Java, HTML, CSS, JavaScript, Oracle/MS SQL -tietokannat, SQL, REST, JSON

Lisätietoja Mikko Talvitie, email mikko.talvitie(at)roimaint.com

 Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Front-end-kehittäjiä tuotekehitykseen

Roima: Oletko intohimoinen koodari valmiina uusiin haasteisiin? Etsimme parhaillaan kanssamme samanhenkisiä tekijöitä vahvistamaan kasvavaa tuotekehitystiimiämme. Näytä lisää

Olet etsimämme henkilö, jos

 • koodaaminen on sinulle intohimo
 • olet antaumuksellinen tekijä ja jaat arvomme avoimuudesta, omistautuneisuudesta, rehellisyydestä ja innovatiivisuudesta
 • sinulla on palava halu muuttaa koko teollisen tuotannon nykymaisema
 • ajattelet normista poikkeavalla tavalla ja olet valmis ohjaamaan yrityksemme tulevaisuuteen yhdessä asiakkaidemme ja mahtavien työtovereiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joitakin seuraavista taidoista:

 • Vähintään yhden nykyaikaisen web-teknologiastäckin sujuva hallinta (JavaScript, CSS, React, Vue, Aurelia, Angular, Bootstrap, JSON, Node, SignalR jne. – valitse suosikkisi ja kerro mitä olet saanut sillä aikaan)
 • Tuntemus seuraavista teknologioista katsotaan eduksi: .NET, C#, WPF, ASP.NET Web Forms, Java, Scala, Vaadin, Play Framework ja SQL
 • Kokemus pilvipohjaisista ratkaisuista katsotaan eduksi
 • Kyky ymmärtää loppukäyttäjän tarpeita ja luoda niiden pohjalta toimiva ohjelmisto, joka takaa hyvän käyttäjäkokemuksen (Roiman UX-tiimi tukee sinua tässä)
 • Kyky oppia nopeasti – elämme nopeasti muuttuvassa teknologisessa ympäristössä
 • Hyvät viestintätaidot – hyvän ohjelmiston kirjoittaminen vaatii yhtä paljon viestintätaitoja kuin teknistä osaamista
 • Ammattitaito – sitoutuminen laatuun ja omistajuus omaa työtä kohtaan
 • Avoin asenne sekä valmius ottaa käyttöön viimeisimmät työkalut ja menetelmät.

Haemme joukkoomme niin kokeneita veteraaneja kuin nuoria lahjakkuuksiakin – tule siis sellaisena kuin olet!

Kokemus avoimen lähdekoodin kehityksestä on iso plussa, ja kuulisimme ja näkisimme mielellämme, mitä olet tuottanut. Mainitsethan siis asiasta hakemuksessasi!

Jos uskot että voisit olla tuleva kollegamme, hae paikkaa nyt ja katso, mitä me voimme tarjota sinulle!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alex Mattsson, alex.mattsson(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Back-end-kehittäjiä tuotekehitykseen

Roima: Oletko intohimoinen koodari valmiina uusiin haasteisiin? Etsimme parhaillaan kanssamme samanhenkisiä tekijöitä vahvistamaan kasvavaa tuotekehitystiimiämme. Näytä lisää

Olet etsimämme henkilö, jos

 • koodaaminen on sinulle intohimo
 • olet antaumuksellinen henkilö ja jaat kanssamme samat arvot avoimuudesta, omistautuneisuudesta, rehellisyydestä ja innovoinnista
 • sinulla on palava halu muuttaa koko teollisen tuotannon nykymaisema
 • ajattelet normista poikkeavalla tavalla ja olet valmis ohjaamaan yrityksemme tulevaisuuteen, yhdessä asiakkaidemme ja mahtavien työtovereiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joitakin seuraavista taidoista:

 • Muutaman eri ohjelmointikielen sujuva hallinta (suurin osa nykyisestä koodipohjasta on kirjoitettu kielillä .NET/C#, Java, C++ tai Scala)
 • Kokemusta SQL- tai NoSQL-tietokannoista
 • Kokemus pilvipohjaisista ratkaisusta katsotaan eduksi
 • Ymmärrys nykyaikaisista selainpuolen web-teknologioista katsotaan eduksi
 • Kyky ymmärtää sekä kokonaiskuva että pienemmät yksityiskohdat
 • Kyky oppia uutta nopeasti – elämme nopeasti muuttuvassa teknologisessa ympäristössä
 • Hyvät viestintätaidot – hyvän ohjelmiston kirjoittaminen vaatii yhtä paljon viestintätaitoja kuin teknistä osaamista
 • Ammattitaito – sitoutuminen laatuun ja omistajuus omaa työtä kohtaan
 • Avoin asenne sekä valmius ottaa käyttöön viimeisimmät työkalut ja menetelmät.

Haemme joukkoomme niin kokeneita veteraaneja kuin nuoria lahjakkuuksiakin – tule siis sellaisena kuin olet!

Kokemus avoimen lähdekoodin kehityksestä on iso plussa, ja kuulisimme ja näkisimme mielellämme, mitä olet tuottanut. Mainitsethan siis asiasta hakemuksessasi!

Jos uskot että voisit olla tuleva kollegamme, hae paikkaa nyt ja katso mitä me voimme tarjota sinulle!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alex Mattsson, alex.mattsson(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Miksi Roima?

Valmistava teollisuus on digitaalisen murroksen aallonharjalla, ja alaa vie rivakasti eteenpäin teollinen internet, konenäkö ja älykkäät, verkottuvat järjestelmät. Roima on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppani ja näköalapaikka koko toimialalle. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden ja elintarvikealan yritykset kuten Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Vindea ja Valmet Automotive.

Roiman 150 ammattilaista työskentelee toimipisteissämme Eindhovenissa, Espoossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Porissa. Vuonna 2016 mediatalo Red Herring valitsi Roiman yhdeksi lupaavimmista teknologiayrityksistä maailmassa, toimialaltamme ainoana Suomessa.

Roiman sydän on osaava ja työstään innostunut henkilöstö

roimalaisia kahvitauolla
Välillä on hyvä pitää rento pullakahvitauko!

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaajista, jotka ovat jo hankkineet kannuksensa ohjelmistotuotannosta, teollisuuden automaatiosuunnittelusta tai projektipäällikkötehtävistä. Meille ovat tervetulleita myös opiskelijat ja vastavalmistuneet, joilla on halua kehittyä huippuosaajaksi ja toimia erilaisissa projektitehtävissä.

Tarjoamme osaamistaustaa vastaavia, monipuolisia tehtäviä sekä uuden oppimista. Roimalla on hyvät henkilöstöedut (puhelin, ateria- ja kulttuuri/liikuntaseteli) ja kattavat terveyspalvelut. Toimistomme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Hollannin Eindhovenissa. Työilmapiirimme on kannustava, nuorekas ja avoin. Mikäli uskot sopivasi joukkoomme, lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si allaolevasta linkistä löytyvällä lomakkeella:

 

    Avoin hakemus 

Seuraa meitä:

   LinkedIn        Twitter