Roima Akatemia on paikka, johon kokoamme sinulle kättä pidempää omaan työhösi ja jokapäiväiseen päätöksentekoosi. Asiantuntijoidemme tietoiskut, tuoteuutiset ja ammattilaistapaamiset avaavat digitalisaation keskeisiä käsitteitä ja tarjoavat käyttöösi koeteltuja ratkaisumalleja.

Seuraamme tiiviisti teollisuuden kehitystä voidaksemme tarjota sinulle uusia näkökulmia, ratkaisuja ja ajattelemisen aihetta. Se auttaa hahmottamaan oman toimintaympäristösi tekniset ja taloudelliset haasteet, jolloin tulevaisuuden suunnitteleminen on helpompaa.

Järjestämme omia tapahtumia ja webinaareja ajankohtaisista aiheista, sekä osallistumme valittuihin asiantuntijatapahtumiin.

Tervetuloa mukaan – tavataan tapahtumissa!

 KOULUTUS- ja TAPAHTUMAKALENTERI

Tilaa Roiman uutiskirje

Roima asiakas – tämä päivä on sinun!

Roima on olemassa asiakkaitaan varten. Laaja asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista yrityksistä teknologia- ja elintarviketeollisuudessa; olemme ylpeitä saadessamme palvella niin pk-yrityksiä kuin johtavia kansainvälisesti toimivia konserneja. Jo perinteeksi muodostunut RoimaDay, Roima Asiakaspäivä, tulee taas syksyllä 2019 ja kokoaa yli 300 kollegaa yhteisten kiinnostusten äärelle. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Roimalaiset