Nordic Aluminium

Aiempi skeptisyytemme konenäön soveltamisesta tuotannossamme on nyt hävinnyt. – Roima ylitti odotukset tuotantolinjamme laaduntarkastusjärjestelmien toteutuksissa ja ehdotti hienoja ratkaisuja joita emme osanneet edes pyytää. Olemme saaneet hyvää palvelua vaikka tavoitteet ovat olleet haastavia. Christian Eriksson, Tuotantopäällikkö

kosketinkiskot nordic aluminiumNordic Aluminiumin tuotteiden näkyvillä pinnoilla ei saa olla pienintäkään visuaalista virhettä, toimituksiin ei saa päätyä vääriä kappaleita ja tuoteturvallisuus on taattava. Roima on toteuttanut kosketinkiskojen tuotantolinjalle kaksi kriittistä konenäköjärjestelmää, joista ensimmäinen tarkastaa tuotteiden visuaalisen laadun kolmelta asennuksen jälkeen näkyvältä kyljeltä. Toinen näköjärjestelmä vahtii pienintäkin muutosta profiilimuodossa, etteivät toisistaan vähänkin poikkeavat profiilimuodot päädy asiakkaalle edes vahingossa.

Roiman ratkaisut ovat mahdollistaneet tuotantolinjan tehokkaamman käytön, kun tuotteiden manuaalinen tarkastus tai linjan pysäyttäminen eivät ole enää virheen löytyessä tarpeen. Lisäksi Roima on integroinut lasermerkkaimen tuotekohtaisen ohjauksen järjestelmiinsä, jolla inhimillisen virheen mahdollisuus on pienentynyt entisestään.

Nordic Aluminium suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja toimittaa kosketinkiskojärjestelmiä ja -komponentteja valaistus- ja sähkötekniselle teollisuudelle.

Nordic Aluminium logo