MUU TEOLLISUUS

yotehdas_banner1

Teollisuudessa kilpailukyvyn elementtejä ovat oikeat tuotteet, tinkimätön laatu, jäljitettävyys sekä kustannustehokkuus. Kaikkien näiden ydin on johtaminen. Johtaminen vaatii oikeita mittareita, läpinäkyvyyttä sekä saumatonta viestintää läpi organisaation.

Erottutuvien tuotteiden tarjoaminen vaatii suurempaa tuotevariaatioiden määrää ja räätälöintiä. Valmistuksen näkökulmasta tämä kehitys edellyttää pienempiä sarjakokoja, tuotantoympäristön joustavuutta sekä tarkempaa kuormitusta.

Kuluttajien laatu- ja jäljitettävyysvaatimukset kasvavat jatkuvasti. Laadun kehittämiseksi tarvitaan tarkkaa tietoa valmistusprosessin tapahtumista. Tarkka eräseuranta, luotettavat tehokkuustiedot, tarkat laatumittaukset ja helposti muodostuva jäljitettävyys ovat laadun parantamisen tärkeimpiä kulmakiviä.

Kustannustehokkuuden perustana on tuottamattoman työn vähentäminen ja kohdistaminen arvoa tuottaviin prosesseihin. Tuotannon läpinäkyvyys mahdollistaa nopean reagoinnin laatupoikkeamiin ja kapasiteettivaihteluihin. Tuotantotietojen automatisointi ja läpinäkyvyys mahdollistavat työkustannusten vähentämisen lisäksi myös toimitusvarmuuden parantamisen ja vaihto-omaisuuden pienentämisen.

Referenssit

  Bolefloor              Nordic Aluminium             Teboil            Valmet Fabrics