Digitalisaation voi toteuttaa askel kerrallaan. Aloitetaanko hyvällä keskustelulla?

Osaatko luovia teollisuuden digitaalisessa murroksessa, joka muuttaa toimialasi kilpailuasetelmia ja toimintaympäristöä? Me olemme erikoistuneet valmistavan teollisuuden kilpailukyvyn parantamiseen. Liiketoiminnan ohjaustavat ovat ydinosaamistamme, ja perehtymällä tuotantoprosessisi keskeisiin haasteisiin luomme sinulle kokonaisratkaisun, jolla käännät muutoksen voitoksesi.

Tuotamme liiketoimintaasi parempaa kannattavuutta kehittämällä toiminnanohjausta ja  lisäämällä älykkyyttä tuotehallintaan, toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Kehitämme ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla voit entistä kustannustehokkaammin optimoida kansainvälisen valmistus- ja toimitusverkostosi, nostaa asiakastyytyväisyyttä ja luoda uusia bisnesmalleja.

Kaikki lähtee yrityksesi nykytilanteesta ja keskeisten haasteiden tunnistamisesta. Oikeilla välineillä johdat muutosta itse.

Kuulostaako hyvältä?

Palvelutarjontamme avautuu parhaiten kolmen asiakastarpeen kautta. Tunnista oma haasteesi ja tutustu ratkaisuesimerkkeihin.

Selkeä kokonaiskuva viitoittaa polun kannattavuuteen

Toimitusketjun tai tuotantoprosessin kriittiset kohdat on joskus vaikea tunnistaa siksi, että niitä katsoo liian läheltä. Me ymmärrämme teollisuuden toimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet.

Vahvista ydinprosessi ja kaikki muu vahvistuu luonnostaan

Kustannustehokkuuden ja joustavuuden lisääminen valmistusprosessiin vaatii uudenlaista lähestymistapaa perinteiseen liiketoimintaan. Digitalisaatio muuttaa koko toimintaympäristöä, mutta tarjoaa myös keinoja lisätä kierroksia.

Uudella toimintamallilla kasvatat kaulaa kilpailijoihisi

Digitaalisaatio avaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luoda käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisiä palveluja, joissa hyödynnetään asiakasymmärrystä, tehdään tuotteen elinkaaresta läpinäkyvä ja valmistetaan kustannustehokkaasti entistä räätälöidympiä tuotteita.

FAKTAA, NÄKÖKULMIA JA TIETOISKUJA.

Roima Akatemia on paikka, mihin kokoamme sinulle kättä pidempää omaan työhösi ja jokapäiväiseen päätöksentekoosi.

Tilaa Roiman uutiskirje