ikon_loyda_ring

Selkeä kokonaiskuva viitoittaa polun kannattavuuteen

Toimitusketjun tai tuotantoprosessin kriittiset kohdat on joskus vaikea tunnistaa siksi, että niitä katsoo liian läheltä. Me ymmärrämme teollisuuden toimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet.

Autamme sinua analysoimaan nykytilan tarkasti ja löytämään liiketoiminnan kannalta oikeat kehityskohteet. Ehdotamme juuri sinun tuotteillesi ja toimintamalliisi parhaiten sopivaa liiketoimintamallia, prosessia ja teknologiaa ja autamme sinua jalkauttamaan ne ilman tuotantokatkoksia.

Tehokas varasto

Toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti ja aina vain nopeammin. Kaikkia yrityksenI toimintoja, myös sisälogistiikkaa, koskee tehokkuusvaatimus. Miten varmistan, että sisälogistiikan prosessit ja materiaalivirrat vastaavat vaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa? Ettei varastonhallinta olisi ketjun heikoin lenkki…

ROIMA RATKAISU:

Tuotteistettu RoimaWalk Varasto käy läpi yrityksesi toimintaympäristön, tavoitteet ja kehityskohteet. RoimaWalk-kartoituksen jälkeen tiedät, mihin osa-alueisiin panostaa, jotta sisälogistiikkasi on valmiina tuleviin haasteisiin. Tehostamalla sisälogistiikkaa kehität nopeasti koko yrityksen kilpailukykyä.

Airam - Roima customer

AIRAM OY

Industry Expert : Jani Säynäväjärvi

Digitalisoitu tuotanto

Mietin, olisiko jo syytä automatisoida tuotantomme operaatiot. Onko yritykseni tehtaitten tuotannonsuunnittelun, tuotannon, laadunseurannan ja sisälogistiikan operaatioilla valmiuksia tai jopa suunnitelmaa digitalisaatiomatkalle?

ROIMA RATKAISU:

Tuotteistettu Roima Roadmap kertoo tuotantosi operaatioiden nykytilan ja kypsyystason:

  • Prosessit ja toimintatavat
  • Organisaatio ja johtaminen
  • Ihmisten osaaminen
  • IT ja arkkitehtuuri

Roima Roadmapin perusteella pystyt asettamaan tavoitetason ja arvioimaan saavutettavat hyödyt. Saat konkreettisen, vaiheistetun kehityssuunnitelman sekä business caset tuotannon operaatioiden digitalisaatiomatkalle.

TUOTE:

Roima Roadmap

null

WÄRTSILÄ

Industry Expertit: Sampo Reivilä, Teppo Haantie

Datan kuntotesti

Miksi tietojärjestelmäni eivät toimi optimaalisesti ja odotetulla tavalla? Onko keinoa päästä  eroon sähläyksestä ja tulipalojen sammuttamisista, jotka vaativat yksittäisiä ”sankaritoimenpiteitä” ja vievät rahaa? Voisiko datan kunto vaikuttaa siihen, etteivät prosessit ja järjestelmät tuota toivottua tulosta?

ROIMA RATKAISU:

Nimike- ja tuotetieto on yksi yrityksen keskeisimmistä tietojoukoista, jota monet järjestelmät ja prosessit hyödyntävät. Datan laatuvaatimukset vain kasvavat digitalisaation ja kansainvälistymisen johdosta.

Roima on kehittänyt avuksesi Datalyysi™ -palvelun. Datalyysissä yrityksesi keskeisten tietojärjestelmien nimikedata käydään läpi ja analysoidaan, ja saat niiden perusteella valmistuneen toimenpide-ehdotuksen. Datalyysi hyödyntää Roiman asiantuntijakokemuksen lisäksi automaatiota, tietopankkeja ja vertailudataa, jota on kerätty yli 50 toteutetusta Datalyysistä.

TUOTE:

Roima Datalyysi

null

FASTEMS OY

Industry Expertit: Janne Jansson, Tapio Lammi

100 % laadun mittaus

Tuotantojohtajana olen viettänyt unettomia öitä miettien, kuinka digitalisaation ja IoT:n hyödyt saadaan yritykseni käyttöön. Miten saisin mitattua tuotevirran todellisen laadun, reaaliaikaisesti?

ROIMA RATKAISU:

Automaattisella, sataprosenttisella laatumittauksella tieto on reaaliajassa käytössäsi. Näin huomaat laatupoikkeamat välittömästi ja voit ryhtyä korjaustoimenpiteisiin samantien. Tuotantolinjalle asennettava jatkuvatoiminen konenäköratkaisu mittaa koko tuotevirran kriittisiin visuaalisiin tai mittatietoihin liittyvät ominaisuudet.

Mittaustieto linkitetään yksittäisen tuotteen, tuotantoerän tai paikka-/aikaperusteisiin jäljitettävyystietoihin.

TUOTE:

Konenäkö

Bolefloor - Roima customer

BOLEFLOOR

Industry Expert: Pauli Komi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Roimalaiset
Industry Expertit

roima@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100