Asiakkaitamme

Paikallinen tai globaali – missä ero?

Sopeudumme asiakkaamme prosesseihin ja seuraamme päivittäisiä toimia, joilla liiketoiminta pysyy pyörimässä. Ohjelmiston pitää olla sopivan kokoinen, mutta taipua tarvittaessa globaaliin toimintaan asti.

OTA YHTEYTTÄ >>

 

Transtech – Lean Systemistä toiminnan turvaaja

Refe_TranstechTukea koko toimitusketjulle

Suurten komponenttien toimittaminen voi kestää jopa vuoden ja osien määrä on huikea. Tuotteen hallinnan sekä valmistuksen ja hankinnan koordinoinnin täytyy toimia oikein, jotta yritys pysyy hyvissä käsissä. Myynnin, suunnittelun, tuotannon ja hankinnan läheisen yhteistyön pitää alkaa jo tarjouksen suunnittelusta.

Lataa asiakascase (pdf) >>

 

Planmeca – Lean System pyörittää sujuvaa arkea

Refe_Planmeca“Hyvä järjestelmä on kuin hyvin toimiva tiskikone kotona: likaiset astiat puhdistuvat. Helppo päivittäisten toimien pyörittäminen on tärkeää”, sanoo Planmecan myynti- ja markkinointijohtaja Tuomas Lokki.

Lataa asiakascase (pdf) >>

 

 

 

Carrus Delta – Lean System toiminnanohjaukseen

Refe_Carrus_DeltaLinja-autojen korien valmistamiseen erikoistunut Carrus Delta luottaa Lean System –toiminnanohjaukseen tuotannon ja resurssien suunnittelussa sekä materiaalivirtojen hallinnassa.

Lataa asiakascase (pdf) >>

 

 

 

Lue asiakkaistamme ja kysy lisää:

 

Oletko valmis tarttumaan puhelimeen?

Valmistus sisältää äärettömän määrän muuttujia ja toisiinsa kietoutuneita toimitusketjuja. Ota yhteyttä ja kukista kompleksisuus Lean Systemin avulla!

 
#

Kristo Turunen
Head of Sales
p. +358 40 536 7637
kristo.turunen(at)roimaint.com