VALMISTUKSENOHJAUS

Lean System MOM

Jo yhdenkin prosenttiyksikön parannuksella materiaalien ja resurssien tehokkuuteen voi olla merkittävä vaikutus yritysten tulokseen. Roiman Lean System MOM on kehitetty käytettävyys edellä vastaamaan tuotannon tehokkuuden parantamisen ja tuottavuuden lisäämisen tarpeisiin.

Ketterä ja monipuolinen tuotannonohjauksen ratkaisu.

Lean System MOM auttaa tilausten nopeassa jalkauttamisessa tehtaan lattialle. Se myös lisää läpinäkyvyyttä tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa. Visuaalisen tuotannon suunnittelun (APS, Advanced Planning and Scheduling) ja paperittoman tehtaan lattiatason jalkautuksen (MES, Manufacturing Execution System) avulla voidaan vähentää tuplatyötä ja hukattua aikaa nopeuttaen läpimenoaikoja sekä alentaa tuotannon kustannuksia, kun resurssit ja materiaalit saadaan hyödynnettyä aiempaa tehokkaammin.

Kiristyvien laatuvaatimusten myötä asiakkaat tarvitsevat jäljitystietoja ja materiaalitodistuksia osana tuotetoimituksia. Lean System MOM kerää laatu- ja jäljitystiedon reaaliaikaiseen digitaaliseen laatutietokantaan suoraan tuotannosta osana tuotantoprosessia. Näin tietojen kysely eri käyttötarkoituksiin on helppoa ja minimoidaan inhimilliset virheet.

 

MOM tuotannonohjauksen ydintoiminnot ja laajennukset toiminnanohjaukseen

Lean System MOM laajenee tarpeittesi mukaan esimerkiksi tuotannon Andon-näyttötauluilla, IoT-pohjaisella tuotannon laitetietojen keräyksellä, OEE-laskennalla ja -raportoinnilla sekä materiaalivirtojen hallinnalla.

Yhdistettynä Lean System ERP:n kattaviin toiminnanohjauksen ominaisuuksiin vältetään  erillisten järjestelmien väliset integraatiot ja tiedonsiirrot, jolloin koko yrityksen tuotannon ja operaatioiden tietojen hallinta on nopeaa ja läpinäkyvää.

Valitaan yhdessä oikeat moduulit juuri sinun yrityksellesi sopivaan järjestelmään!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kristo Turunen

kristo.turunen(at)roimaint.com
Puhelin: 040 536 7637