ELINTARVIKETEOLLISUUS

Menestymisen reseptit

Elintarviketeollisuus on yksi maailman kilpailluimmista markkinoista. Kun jalostava elintarvikeyritys hakee etulyöntiasemaa, sen tuotantostrategian keskiöön nousevat paitsi digitalisaatio ja tiedon hallinnan kehittäminen, myös jatkuvan parantamisen kulttuuri. Parhaat menestysreseptit olemme kehittäneet yhdessä laadusta tinkimättömien asiakkaidemme kanssa.

Muuttuviin kulutustottumuksiin vastaaminen tarkoittaa useampia tuotevariaatioita, suurempaa volyymia, lyhyempiä tuotesyklejä ja ennalta-arvaamattomia muutoksia. Samalla brändin luotettavuus edellyttää yhä tiukempaa tuoteturvallisuutta ja jäljitettävyyttä. Tarvitaan dynaamisempaa tuotemixien ja -reseptien sekä tuotantovolyymien optimointia, jolloin inhimillisten virheiden määrä vähenee. Kun käyttöön otetaan lisäksi systemaattisen päivittäisjohtamisen ja jatkuvan parantamisen menetelmät, investoinnit maksavat itsensä nopeammin takaisin ja tehokkuus ja tuottavuus nousevat.

Asiakasesittelyjä

null

SPENDRUPS

”Yksinkertaisemman varastonhallinnan avulla sama määrä resursseja voidaan käyttää tehokkaammin.”

Johnny Wallén, IT Projects Supply Chain, Spendrups Bryggeri AB

Snellman - Roima customer

SNELLMAN

”Haimme järjestelmää, joka tukee prosessiamme alusta loppuun.“

Juha Sarkkinen, CEO, Snellmanin Lihanjalostus Oy

Lisää tyytyväisiä asiakkaitamme

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

LÄHETÄ