Roima tulee sanoista ROI MAchine. Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Laitamme yhteisen energiamme asiakkaan tiukimpienkin ongelmien ratkaisemiseen. Syvä asiantuntemus on jokaiselle Roimalaiselle kunnia-asia ja paras tunnustus hyvästä työstä tulee tyytyväisten asiakkaiden suusta. Sitä on olla Roimalainen.

”Vaikka yritys on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”  Miika, MES Solution Specialist

Ohjelmistokehittäjille tehtäviä Porissa ja Tampereella, sekä sovelluskonsultille Uudessakaupungissa

Ohjelmistokehittäjä

Pori: Tule kehittämään ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, ja osallistumaan uusien pilvipalvelujen kehittämiseen.

Näytä lisää
Menestyt tehtävässä koska sinulla on kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä nykyaikaisten webteknologioiden avulla (.NET, Java, HTML5/jQuery). Ymmärrät pilvipalveluiden arkkitehtuuria ja SaaS-liiketoimintaa. Lisäksi omaat ongelmanratkaisutaitoja ja haluat ymmärtää ja oppia asiakkaiden tarpeita.

Saat kilpailukykyisen palkan, ateria- ja puhelinedun, terveyspalvelut ja toimiston Porin keskustassa. Suoriudut tehtäviesi hoidossa käyttämällä tarjoamiamme uusimpia laitteita ja joustavia työskentelytapoja. Ja mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä!

Tuletko töihin?  Täytä hakemus alla, tai kysy lisätietoja: Juha Landgren, juha.landgren(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Ohjelmistosuunnittelija

Tampere: Kiinnostaako sisälogistiikan prosessit ja niiden ohjaus? Tule kehittämään ohjelmistoratkaisuja valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja logistiikka-alan yrityksille.

Näytä lisää

Haemme kokeneita ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään ja ylläpitämään omaa FidaWare WMS -ohjelmistoamme sekä muita asiakkaillemme toimitettavia sisälogistiikan ohjausohjelmistoja. Toimit suunnittelutiimeissä, jotka toteuttavat kaikki sisälogistiikan ohjausjärjestelmissä tarvittavat osakokonaisuudet: käyttöliittymät, businesslogiikan sekä integraatiot muihin (osa)järjestelmiin. Toteutusten pohjana on oma FidaWare -ohjelmistomme, jota täydennetään tarvittaessa asiakaskohtaisilla erityisratkaisuilla.

Asiakasprojekteissa teet yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Oikea asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely ovat hallussasi. Suunnittelet ketteriä menetelmiä käyttäen Scrum-tiimeissä. Tiimin jäsenet tukevat toisiaan ja varmistavat, että kukaan ei jää yksin apua tarvitessaan. Oppimista ja sopeutumista uusiin työtehtäviin tukee sinulle nimetty mentor. Työpisteesi voi sijaita joko Tampereella tai Seinäjoella.

Etsimällämme tietojärjestelmäammattilaisella on osaamista seuraavista asioista:

Java, HTML, CSS, JavaScript, Oracle/MS SQL -tietokannat, SQL, REST, JSON

Lisätietoja Mikko Talvitie, email mikko.talvitie(at)roimaint.com

 Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Sovelluskonsultti, tehdasjärjestelmät

Uusikaupunki: Meillä on mielenkiintoinen ja haastava työ sinulle, joka olet kiinnostunut toimimaan kasvuyrityksessä huippuratkaisujen ja -osaajien kanssa?

Näytä lisää

Haemme Uuteenkaupunkiin oppimishaluista henkilöä toimimaan Roiman ratkaisujen ja teknologioiden kuten Lean System MOM, Fidaware WMS ja Wonderware MES -järjestelmien tuen ja kehittämisen parissa, läheisessä yhteistyössä asiakkaamme henkilöstön kanssa. Kommunikoit sujuvasti niin asiakkaan tuotantohenkilöstön kuin tuotekehittäjien ja konsulttienkin kanssa. Havainnoit ja raportoit kehitystarpeita ja viet niitä eteenpäin asiakkaamme tuottavuuden parantamiseksi. Testaat järjestelmiä ja annat käyttötukea asiakkaan henkilöstölle kouluttamalla, opastamalla ja selvittämällä ongelmatilanteita.

Mitä odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluasennetta, kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita
  • Vastuuntuntoa
  • Selkeää kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Ruotsi ja saksa ovat plussaa
  • Kykyä tuottaa dokumentaatiota
  • Reipasta työskentelyasennetta, halua ottaa asioista selvää ja rohkeutta kysyä

Tunnet palavaa halua ymmärtää loogisia ketjuja ja kokonaisprosesseja, pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Haluat auttaa asiakkaitamme kohti tuottavampaa tulevaisuutta.

Arvostamme kokemusta tuotannollisista prosesseista: Tuoterakenteet, tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus, sisälogistiikka ja varastohallinta ovat sinulle jokseenkin tuttuja. Emme oleta, että olet heti valmis, saat tarvitsemasi tuen ja koulutuksen tehtävään.
Päätoimipiste on Uusikaupunki asiakkaamme Valmet Automotiven tiloissa. Etätoimipiste on Turussa ja muita Roiman toimipisteitä on Porissa, Tampereella, Seinäjoella ja Espoossa.

Lisätietoja antaa Kare Huttunen, kare.huttunen@roimaint.com tai +358 205253100

 Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Käyttöliittymien suunnittelijoille tehtäviä Espoossa, Porissa ja Tampereella:

Visual Designer

Espoo: Haemme visuaalista suunnittelijaa tuotekehitystiimiin, joka kehittää Roiman tuoteperheiden yhteistä tyyliä, tuntumaa ja käytettävyyttä.

Näytä lisää

Etsimme visualistia, jolla on kokemusta digitaalisten tuotteiden suunnittelusta. Olet vastuussa tuoteperheiden käytettävyyden ja yhtenäisyyden säilyttämisestä erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä.
Tuet visualistina myös Roiman tuotteiden brändejä sekä myyntityötä. Meillä on tilaa pikselintarkoille silmille, positiiviselle tiimipelaajalle ja innokkaalle kokeilijalle. Tule kehittymään kanssamme eteenpäin.

Roima työpaikkana
Roima on työpaikka, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi osana kehitystiimiä ja kasvavaa liiketoimintaa. Perehdyt asiakasyrityksiimme ja opit ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeita yhdistelemällä olemassa olevien tuotteiden ominaisuuksia ja uutta kehitystä. Roima on yritysten tuottavuuskumppani – asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden ja elintarvikealan yritykset kuten Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Vindea ja Valmet Automotive. Roimalla on satoja asiakkaita, joten pääset keskelle teollisuuden digitaalista murrosta ja työsi tulokset vaikuttavat kymmenien tuhansien ihmisten päivittäiseen työhön.
Tulet toimimaan osana koko Roiman kattavaa UX tiimiä ja koulutamme sinut työtehtävien vaatimaan erikoisosaamiseen. Saat myös puhelin-, ateria- ja liikuntaedun, kattavat terveyspalvelut sekä toimiston hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tehtävän sijainti on ensisijaisesti Espoo. Roimalla on kuitenkin toimipisteet myös Tampereella, Turussa, Porissa, Seinäjoella ja Eindhovenissa. Siirtyminen toiseen toimipisteeseen onnistuu halutessasi myöhemmin.

Tätä odotamme sinulta
Olet tiimipelaaja, halukas ymmärtämään ja ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeita sekä toimimaan osana suurempaa kehitysryhmää. Olet oppimishaluinen ja valmis opettelemaan myös asiakkaidemme toimintaa ja prosesseja. Näiden lisäksi työssäsi menestymisen kannalta tärkeää on:

• Käytät sujuvasti visuaalisen suunnittelun sekä nopean prototypoinnin tuoreimpia työkaluja (esim. Sketch, Photoshop, Illustrator, InVision tai vastaavia).
• Haluat kehittyä itse ja kehittää prosessejamme yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Uuden kokeilu ja ketteryys ovat lähellä sydäntäsi.
• Osaat hyödyntää käyttöliittymäsuunnittelussa käyttäjähaastatteluita ja muita tutkimuksen keinoja ymmärtääksesi käyttäjän tarpeet.
• Sinulla on valmiudet tehdä prototyyppejä asiakkaillemme (esim. InVision) kehitystyön tueksi.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevasta linkistä ja liitä mukaan portfolio tekemistäsi suunnittelutöistä. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy.
Lisätietoja tehtävästä antaa Alex Mattsson, email alex.mattsson(at)roimaint.com
Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

UI/UX-suunnittelija

Tampere: Oletko se henkilö, jolta kysytään neuvoa kaikissa käyttöliittymiin ja käyttäjäkokemukseen liittyvissä asioissa?

Näytä lisää

Haemme UI/UX -suunnittelijaa kehittämään oman FidaWare WMS -ohjelmistomme käyttöliittymiä ja käytettävyyttä. FidaWare-ohjelmisto on pohjana kaikissa toteuttamissamme asiakasprojekteissa. Asiakkaidemme erityistarpeiden huomioiminen operatiivisten tietojärjestelmien käyttöliittymissä on keskeinen osa onnistunutta tietojärjestelmätoimitusta.

Toteutat asiakasprojektit yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja järjestelmien loppukäyttäjät ovat mukana suunnittelemassa käyttämiään käyttöliittymiä. Siksi hyvät vuorovaikutustaitosi ja tiimityöskentely tulevat käyttöön. Ohjelmistot toteutetaan ketteriä menetelmiä käyttäen Scrum-tiimeissä. Olet mukana kaikkien suunnittelutiimien työskentelyssä määrittelemässä ja toteuttamassa UI/UX:ään liittyviä asioita. Näin pääset hyödyntämään kattavasti eri asiakkaista ja projekteista keräämääsi kokemusta.

Mitä odotamme sinulta:

  • Hyvää visuaalista suunnittelutaitoa
  • Hyviä HTML5/CSS taitoja
  • Perustaitoja JavaSript:stä
  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Kiinnostusta ja innostusta suunnitella teollisia selainkäyttöliittymiä

Seuraavien teknologioiden osaamisesta on etua:

Java, JQuery, AJAX, Vaadin Framework, Unity, SQL

Voit työskennellä Tampereen tai Seinäjoen toimipisteessämme!

Lisätietoja molemmista tehtävistä Seinäjoella antaa Mikko Talvitie, email mikko.talvitie(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

UI/UX-suunnittelija

Pori: Etsimme käyttöliittymäsuunnittelijaa tuotehallinnan tuotekehitysyksikköömme vastaamaan käyttöliittymien UX/UI-suunnittelusta.

Näytä lisää

Tehtävänäsi on suunnitella ja kehittää ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat Suomen johtavia valmistavan teollisuuden brändejä. Pääset osallistumaan uusien tuotehallinnan pilvipalvelujen kehittämiseen. Tehtäväsi on vastata käyttöliittymien UX / UI –suunnittelusta ja kehityksestä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä nykyaikaisten teknologioiden avulla (.NET C# WPF, HTML/CSS/JavaScript). Sinulla on visuaalista silmää, hallitset graafisen suunnittelun ja omaat vahvat kuvankäsittelyn taidot.

Toimistomme sijaitsee Porin keskustassa. Tarjoamme käyttöösi uusimmat laitteet ja joustavat työskentelytavat. Ja mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä!

Tuletko töihin?  Täytä hakemus alla, tai kysy lisätietoja: Juha Landgren, juha.landgren(at)roimaint.com

Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Onko erityisosaamistasi konenäköratkaisut tai etsitkö kesätyöpaikkaa?

Konenäköosaaja

Espoo: Oletko harrastunut tai jo kokenut konenäköosaaja, joka tarttuu toimeen ja haluaa tehdä työtä erityisesti valmistavan teollisuuden projekteissa?

Näytä lisää
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua, jolla on monipuoliset taidot tai vahva halua oppia lisää ohjelmoinnin, konenäkölaitteiden ja teollisuusautomaation parissa. Loppuun saatettu tekninen koulutus on eduksi, muttei välttämätön.

Tarjoamme töitä itsenäiselle ja tiimityöskentelyyn kykenevälle henkilölle kokemuksen ja taitojen rajoissa. Pystyt työskentelemään englanniksi. Jos erityisesti .Net C#, Halcon-konenäköympäristö ja Beckhoff TwinCAT ovat tuttuja, olet sinut päätyökalujemme kanssa.

Lisää listaan omat vahvuutesi ja ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa Pauli Komi, Manager, Machine Vision, 040 739 3846, pauli.komi@roimaint.com

 Hae tehtäviin tästä

Näytä vähemmän

Kesätöihin? Hae nyt!

Espoo: Kaksi innostunutta ja ohjelmointitaitoista korkeakouluopiskelijaa kesäharjoittelijoiksi Roiman ohjelmistokehitystiimiin kesä– elokuuksi.

Lue lisää!

Miksi Roima?

Valmistava teollisuus on digitaalisen murroksen aallonharjalla, ja alaa vie rivakasti eteenpäin teollinen internet, konenäkö ja älykkäät, verkottuvat järjestelmät. Roima on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppani ja näköalapaikka koko toimialalle. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden ja elintarvikealan yritykset kuten Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Vindea ja Valmet Automotive.

Vuonna 2016 mediatalo Red Herring valitsi Roiman yhdeksi lupaavimmista teknologiayrityksistä maailmassa, toimialaltamme ainoana Suomessa.

Roiman 150 ammattilaista työskentelee toimipisteissämme Eindhovenissa, Espoossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Porissa.

Roiman sydän on osaava ja työstään innostunut henkilöstö

Roiman miehet pullakahveilla
Välillä on hyvä pitää rento pullatauko

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita osaajista, jotka ovat jo hankkineet kannuksensa ohjelmistotuotannosta, teollisuuden automaatiosuunnittelusta tai projektipäällikkötehtävistä. Meille ovat tervetulleita myös opiskelijat ja vastavalmistuneet, joilla on halua kehittyä huippuosaajaksi ja toimia erilaisissa projektitehtävissä.

Tarjoamme osaamistaustaa vastaavia, monipuolisia tehtäviä sekä uuden oppimista. Roimalla on hyvät henkilöstöedut (puhelin, ateria- ja kulttuuri/liikuntaseteli) ja kattavat terveyspalvelut. Toimistomme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Hollannin Eindhovenissa. Työilmapiirimme on kannustava, nuorekas ja avoin. Mikäli uskot sopivasi joukkoomme, lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si allaolevasta linkistä löytyvällä lomakkeella:

 

    Avoin hakemus 

Seuraa meitä:

   LinkedIn        Twitter