KONENÄKÖ

Slim 3d robotic figure, over white, isolated handshake

Konenäkö ja laajemmin älykkäät mittaukset parantavat laatua ja tehostavat toimintaa. Ratkaisut mahdollistavat uusien toimintojen toteutuksen tai vähentävät laadunvalvonnan kustannuksia.

Konenäön etuina on tunnetusti väsymättömyys ja tarkkuus. Laadun ja työtyytyväisyyden parantamisella on kauaskantoisempia vaikutuksia myös asiakastyytyväisyyteen.

Roima on johtava konenäköjärjestelmien toimittaja. Ratkaisemme asiakkaidemme mittaus- ja laadunvalvontatarpeet ja kehitämme uusia mittalaiteratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Keskitymme aina olennaiseen – siihen mikä tuo parhaan taloudellisen hyödyn ja nopeimman takaisinmaksuajan.

Toteutamme projektimme pohjautuen pitkään kokemukseemme teollisuudesta ratkaisuista ja konenäön nykyaikaisista laitteista. Sovellamme toteutuksissa kaupallisia konenäkökirjastoja, valmiita älykamera-alustoja ja avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia. Toteutamme projektit pienistä yksittäisistä mittapisteistä aina laajoihin mittalaiteratkaisuihin ja jatkamme tarvittaessa ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Alta saat tietoa parhaiten tuntemistamme konenäköprojekteissa käyttämistämme ohjelmisto- ja laitetoimittajista, sekä asiakastoimituksistamme.

Konenäköratkaisujemme tyytyväisiä käyttäjiä:

   Bolefloor                   MSK Cabins               Valmet Fabrics                Nordic Aluminium

 

Konenäköratkaisuissa Roiman ohjelmisto- ja laitetoimittajat :

backhoffBeckhoff on voimakkaasti kasvava ja kansainvälinen avoimien automaatiojärjestelmien toimittaja, jonka ratkaisut nojaavat PC-pohjaiseen ohjaukseen. Roima on yksi harvoista suomalaisista Beckhoff partnereista ja soveltaa heidän ratkaisujaan erityisesti konenäkötoimituksissaan.

 

cognexCognex Corporation on maailman johtava konenäköjärjestelmien, ohjelmistojen sekä koodinlukijoiden toimittaja. Roimalle tutuimpia Cognexin portfoliosta ovat heidän älykameransa, joita olemme käyttäneet useissa mittaus- ja luentaratkaisuissa.

 

MVTecMVTec Software GmbH on maailman johtava konenäköohjelmistokehittäjä ja Halcon konenäkökirjasto heidän tunnetuin tuotteensa. Halcon tarjoaa erittäin laajat mahdollisuudet laaduntarkistuksiin ja mittauksiin sekä perinteisin menetelmin, että nopeasti kehittyvin 3D ratkaisuin. Roima on Suomen ainoa sertifioitu MVTecin integraatiopartneri.

 

sickSICK – yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja Teollisuuden- ja Logistiikanautomaatiossa kuten myös Prosessi-automaatiossa. Roimalle tuttuja ovat erityisesti SICK:n 3D kameraratkaisut ja optiset anturit.

Jaa tämä: