Ohjelmointitaitoinen korkeakouluopiskelija – tule hommiin!

Harjoittelijamme Camilla oli Roiman tiimissä Ponssen hack the factoryssa 2016

Etsimme juuri nyt:

Kaksi innostunutta ja ohjelmointitaitoista korkeakouluopiskelijaa kesäharjoittelijoiksi Roiman ohjelmistokehitystiimiin kesä-elokuuksi Espoon Leppävaaraan.

Roima osaamisesi

Ymmärrät tietokantojen ja SQL-kielen perusteet. Sinulla on osaamista ja kiinnostusta joistakin seuraavista osa-alueista: React Native, HTML5/CSS, JavaScript ja JS frameworkit, Käyttäjälähtöinen suunnittelu (UX/UI), tai sinulla on kiinnostusta kehittää visuaalisia interaktiivisia sovelluksia tuotannon ja toiminnan suunnitteluun (ajoitus, resursointi, kuormitus). Et näe ohjelmistoja pelkkinä ykkösinä ja nollina, vaan mahdollisuutena auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan.

Aktiivinen asenne, kyky hallita samanaikaisia tehtäviä, sekä vahva sitoutuminen menestykseen ovat välttämättömyyksiä. Lisäksi olet määrätietoinen, opit nopeasti, eikä porukalla tekeminen ole sinulle vierasta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Koulutamme sinulle työssäsi tarvittavat välineet ja työkalut.

Roima tarjouksemme

Olemme asiakkaittemme periksi antamaton tuottavuuskumppani. Kesäharjoittelusi aikana osallistut asiakkaidemme liiketoimintajärjestelmien kehittämiseen ja tarpeen mukaan myös dokumentointiin ja testaukseen.

Työssä pääset mukaan Roimien tuotekehitysammattilaisten huippuasiantuntijatiimiin, joka yhdessä digitalisoi Suomen teollisuutta kehittämällä Lean System toiminnanohjausjärjestelmää. Lean System on Roiman kehittämä teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmätuote, joka on suunniteltu joustavuutta ja nopeutta vaativiin ympäristöihin. Lean Systemiä käyttää päivittäin yli 100 pääasiallisesti verkottuneen teollisuuden, palveluliiketoiminnan ja projektiohjauksen yritystä eri puolilla maailmaa.

Miksi Roima?

Roima Intelligence Inc. on erikoistunut tuottamaan asiakkailleen parempaa kannattavuutta lisäämällä älykkyyttä toimitusketjuun ja valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, Teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin tuotehallinnan, logistiikan kuin tuotannon alueilla luovat kilpailuetua, nostavat asiakastyytyväisyyttä ja pienentävät kustannuksia. Roima on yritysten tuottavuuskumppani – asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden ja elintarvikealan yritykset kuten Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Vindea ja Valmet Automotive.

Roiman 150 ammattilaista työskentelee toimipisteissämme Eindhovenissa, Espoossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Porissa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja: rekry@roimaint.com  tai lähetä hakemus tästä!

Hakuaika päättyy 31.3.2017

Jaa tämä: